Dmitrovićev transfer karijere: Eibar plaća 600.000 evra, ugovor do 2021.

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dmitrovićev transfer karijere: Eibar plaća 600.000 evra, ugovor do 2021.

Srpski čuvar mreže od sledeće sezone na velikoj sceni

Marko Dmitrović je napravio transfer karijere i posle nekoliko godina nižerazrednog fudbala konačno zagazio na veliku scenu. Transfer će biti ozvaničen ove večeri, a nekadašnja nada Crvene zvezde potvrdila je u izjavi za Kadenu SER da je sve završeno i da će stati na gol španskog prvoligaša Eibara.

Kako javlja ugledni španski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << radio Alkorkonu će na ime obeštećenja pripasti 600.000 evra, dok će 25-godišnji čuvar mreže potpisati ugovor do 2021. godine.

“Da, srećan sam što idem u veliki klub iz Primere, kao što je Eibar”, poručio je Dmitrović, ali nije želeo da otkriva detalje iz ugovora.

S obzirom da se obavezao ugovorom na četiri godine znači i da klub sa Ipurue ozbiljno računa na njegove usluge. Dmitrović je prošle sezone branio na čak 42 utakmice u dresu Alkorkona, u koji je stigao prošlog leta iz Čarltona. Crvenu zvezdu je napusti na zimu 2013. godine kao slobodan igrač, dok je u septembru potpisao za mađarski Ujpešt.

Branio je i za omladinsku, ali i mladu reprezentaciju Srbije, dok je u ovim kvalifikacijama bio jednom pozvan i u seniorski tim Orlova za kvalifikacioni meč sa Republikom Irskom u septembru prošle godine.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.