Dmitrović više nije član Zvezde

Izvor: B92, 08.Jan.2013, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dmitrović više nije član Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde obaviće prvu prozivku za 2013. u sredu ujutro, a izvesno je da na njoj neće biti marka Dmitrovića.

Trećem golmanu crveno-belih istekao je ugovor u decembru, a novi neće biti sklopljen.

Prema izvoru sajta mojacrvenazvezda.net uzrok nepostizanja novog ugovora je to što su igrač i njegov menadžer obmanuli klub, a detalji bi trebalo da budu saoopšteni u sredu, na okupljanju tima.

Zvezda u seniorskom timu sada ima tri golmana - Bobana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bajkovića, Aleksandra Kirovskog i Miloša Vesića.

Dmitrović je rođen u Subotici, a 24. januara napuniće 21 godinu. U prvi tim prebačen je 2010, kada je proglašen za najboljeg igrača u omladinskoj školi kluba, a na pripremama u zimu 2011. igrao je za prvu ekipu.

Bio je standardni član omladinske reprezentacije Srbije, ali je 2011. preležao monukleozu, pa je propustio nastup na EP. Za omladinsku selekciju igrao je 11 mečeva, a sadašnji trener Zvezde Aleksandar Janković stavio ga je u prvoj polovini 2012. na gol mlade reprezentacije na prijateljskom meču sa BiH i kvalifikacionom sa Farskim ostrvima.

Prošle sezone osvojio je nagradu Naj šut Jelen Superlige, jer je loptu na testiranju uputio brzinom od 136 kilometara na sat, zasenivši sve igrače u polju.

Tokom leta bio je pod suspenzijom, jer nije želeo da produži ugovor, ali ga je Aleksandar Janković po dolasku na mesto trenera priključio ekipi, a tada se pojavila informacija da je dogovor o produženju postignut.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bojan Popović našao novi klub

Izvor: Sportal.rs, 09.Jan.2013, 10:35

Bivši plejmejker Crvene zvezde Bojan Popović novi je član bugarskog šampiona Lukoil Akademika. Iskusni organizator igre je od odlaska iz crveno-belih bio bez angažmana, a sa klubom iz Sofije potpisao je ugovor do kraja sezone.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.