Đurovski: Videćemo šta nam pobeda donosi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurovski: Videćemo šta nam pobeda donosi

Trener fudbalera Crvene zvezde Boško Đurovski izjavio je danas da će njegova ekipa učiniti sve da pobedi Radnički iz Niša u poslednjem kolu Superlige i sačekati ishod duela između Partizana i lučanske Mladosti, pošto šampionska trka još nije završena.

"Računamo da će nam trijumf, sve u zavisnosti od dešavanja na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizana, doneti ili šampionsku titulu ili stabilnost pred finale Kupa. Što se nas tiče svi igrači su spremni, osim Sikimića koji je osetio bol u leđima. U zavisnosti od toga kako se bude kretao rezultat na meču Partizana možda ćemo moći da pravimo rokade i eventualno malo odmorimo igrače koji su bili dosta opterećeni tokom prvenstva, a sve u prilog tome da se što bolje pripremimo za finale Kupa", rekao je Đurovski na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Prema njegovim rečima, ekipa će se boriti do poslednjeg minuta.

"Ovo je situacija u kojoj igrači moraju da pokažu karakter, da pokažu kvalitet, bez obzira na sve. Ne predajemo se do kraja. Takav pristup sutrašnjem meču sa Radničkim će nam mnogo pomoći za finale Kupa. Radnički je dobra ekipa i očekujem otvorenu utakmicu. Mnogo mi je bitno što naši igrači shvataju koliko je važno da pobede, posebno zbog naših vernih navijača koji pružaju izvanrednu podršku, čak i posle poraza od Voždovca".

Đurovski je najavio da će i protiv Nišlija šansu dobiti neki mlađi igrači.

"I sam sam Zvezdino dete i zato su mi uvek klub i njegova budućnost u prvom planu. Sigurno će u kombinaciji za tim sutra biti i nekoliko mlađih igrača kao što su Adžić, Račić, Vučićević. Za vikend se igra derbi u omladinskoj ligi, ali pošto je pitanje šampiona rešeno on nema rezultatski značaj, tako prioritet ima prvi tim", zaključio je Zvezdin trener.

Utakmica 37. kola Superlige između Crvene zvezde i niškog Radničkog igra se sutra od 18.30 sati na stadionu Rajko Mitić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.