Đurić: Kakav šeik, kakvi bakrači! Titula ostaje u Humskoj!

Izvor: Blic, 12.Jan.2013, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Kakav šeik, kakvi bakrači! Titula ostaje u Humskoj!

Dolazak bogatog šeika Mihameda bin Zajeda al Nahjana u posetu Crvenoj zvezdi nije mnogo uznemirila rukovodstvo Partizana, a naročito ne prvog čoveka crno-belih, Dragana Đurića.

"Ma kakav šeik, kakvi bakrači! Nimalo se ne osećamo ugroženim što je princ iz Emirata otišao kod komšija, a ne kod nas. Imamo zacrtan plan i od njega ne odstupamo, ne želimo da virimo u tuđe dvorište i da se bavimo njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << problemima. Koncentrisani smo samo na svoje ciljeve i kako što lakše da ih ostvarimo", rekao je, između ostalog, Đurić za "Alo!".

Predsednik Partizana je dodao i da ga uopšte nije strah za titulu šampiona Srbije.

"Naravno da titula nije dovedena u pitanje! Pa neće valjda šeik da igra fudbal?! Na terenu je njihovih 11 protiv naših 11, igrači moraju da osvajaju bodove, a što se toga tiče, nema nikakve dileme - bolji smo", uveren je Dragan Đurić.

Povezane vesti: Đurić: Tačno je da sam napadnut Rajo Božović napao Đurića na Marakani uoči večitog derbija Đurič i Ružić bili na kafi kod Džajića, o čemu su pričali? Srdačan pozdrav Lukića i Đurića pre derbija Kako Đurić i Lukić vode klubove onda ne čudi varvarstvo navijača
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.