Đorđević: Najmlađi smo u LŠ, ali borićemo se

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2020, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Najmlađi smo u LŠ, ali borićemo se

Trener mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Đorđević izjavio je da je ekipa plasman u osminu finala Lige šampiona ostvarila veliki uspeh, ali da će protiv danskog Midtjilanda dati sve od sebe da napravi još korak više.

"Pre svega čestitam mojim igračima ovo je njihov uspeh. Tri nedelje ima do meča sa Dancima rano je o rivalu. Momci su najmlađa ekipa u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ligi šampiona i ovo je već sada ogroman uspeh. Ulazimo bez opterećenja da učimo i borimo se", rekao je Đorđević.

On je istakao da ekipa ima veliku podršku uprave kluba. "Crvena zvezda je uvek mislila na svoju decu. Ali znali smo, ako hoćete rezultat morate da se oslonite na iskusnije igrače. Tako se klub organizovao letos, a to je bilo dobro za omladince jer smo znali da samo takvim uspehom prvog tima i mi možemo u Ligu šampiona".

Kako je istrajao, sva pojačanja koja su došla letos u prvi tim su doprinela i da ova Zvezdina deca pokažu kvalitet na evropskoj sceni i pobeđuju.

"Pošto je Zvezda ostvarila uspeh jesenas i to je prošlo ona se opet oslonila na mlade igrače u prvom timu. To je ciklus u Zvezdi i publika treba to da razume. Mi verujemo i u ovu generaciju da će doći i vreme za nju, ali ponavljam Zvezda nikada nije zanemarila svoju decu", istakao je Đorđević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRENER ZVEZDINIH OMLADINACA PONOSAN NA UČENIKE: Najmlađi smo u Ligi šampiona, idemo dalje da učimo i borimo se

Izvor: Kurir, 14.Feb.2020

Trener mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Đorđević izjavio je da je ekipa plasman u osminu finala Lige šampiona ostvarila veliki uspeh, ali da će protiv danskog Midtjilanda dati sve od sebe da napravi korak više.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.