Đenova na balkanski pogon: Jakimovski uz Darka Lazovića!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đenova na balkanski pogon: Jakimovski uz Darka Lazovića!

Bivši fudbaler Jagodine i Nagoje zarađivaće milion evra po sezoni u klubu sa Marasija

Jezik sa ovih prostora biće dominantan u svlačionici italijanske Đenove u narednoj sezoni! Pored sada već bivšeg člana Crvene zvezde Darka Lazovića za kreaciju u timu sa Marasija biće zadužen i tandem Makedonaca – Goran Pandev i Nikola Jakimovski.

Bivši krilni fudbaler Jagodine i Nagoje Nikola Jakimovski potpisao je četvorogodišnji ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Đenovljanima vredan milion evra po sezoni. Inače, reč je o nekadašnjem mladom reprezentativcu Makednoije čije kvalitete posebno ceni Dragan Stojković Piksi. Za vreme predsednikovanja na Marakani peta Zvezdina zvezda žarko je želela da dovede u tom trenutku jednog od najperspektivnijih fudbalera na Marakani.

I kao član Javora Jakimovski je figurirao kao potencijalno pojačanje Zvezde (bio pik Gorana Vasilijevića), ali nije mu se dalo da zaduži opremu najtrofejnijeg srpskog kluba. Putevi Piksija i Jakimovskog konačno su se ukrstili u Nagoji, a Makedonac je bio jedan od najboljih igrača tog japanskog tima.

Poslednjih šest meseci Jakimovski je branio boje drugoligaša Varezea. Na mečevima protiv Bolonje  i Peskare bio je opserviran od strane trenera Đenove Đan Pjera Gasperinija, i imao sreća da tada pokaže potencijal kojim raspolaže. Baš na meču protiv Peskare Jakmiovski je postigao sjajn gol iz slobodnog udarca u stilu Aleksandra Kolarova.

Jakimovski može da pokriva obe pozicije na levom boku. O njegovoj karijeri brine Silvano Martina, agent koji štiti interese Nemanje Vidića, Bufona i brojnih drugih asova...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.