Odbačeni Zvezdini zahtevi

Izvor: RTS, 30.Jun.2011, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbačeni Zvezdini zahtevi

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije na vanrednoj sednici, koja je održana danas u Staroj Pazovi, očekivano je odbacio predloge Crvene zvezde za raspisivanje vanrednih izbora i reformu Superlige.

"Danas smo završili priču o vanrednim izborima. Zajednički zaključak je da niko, nijedan pojedinac i nijedan klub ne može da bude iznad FSS. Fudbalska Srbija nikad nije pokazala veće jedinstvo nego po pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ove inicijative", rekao je posle sastanka predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Sednica Izvršnog odbora održana je posle mnogobrojnih optužbi Crvene zvezde na rad predsednika Tomislava Karadžića i zahteva za vanredne izbore. Predstavnika Crvene zvezde, kao što su i najavili, nije bilo na sednici.

"Svi relevantni činioci su se izjasnili i odgovor je negativan. Žalim što predstavnici Crvene zvezde nisu bili prisutni, iako su oni tražili vanredne izbore i sastanak IO FSS. Danas je bila prva prilika za polemiku, ali se nisu pojavili. Što se mene tiče, stavljam tačku na bilo koju dalju priču po ovom pitanju", rekao je Tomislav Karadžić. On je istakao da mu je žao što postoji loša komunikacija FSS i Crvene zvezde.

"Komunikacija je nedopustivo loša, a inicijatori toga su Lukić i Vesić. U ostalom delu Zvezdine uprave  su sjajni ljudi, ali ih ne srećemo, niti ih čujemo. Ubuduće ćemo sa njima da tražimo komunikaciju", rekao je Karadžić.

Podsetimo, i Izvršni odbor Zajednice superligaša na jučerašnoj sednici odbacio je predlog crveno-belih za reformu takmičenja u Jelen Superligi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karadžić: ''Priča o izborima završena, niko ne može da bude iznad FSS''

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2011

Izvršni odbor FSS odbio predloge Zvezde o vanrednim izborima i reformi Superlige. Prvi čovek Saveza posle sednice poručio da je ovim i definitivno stavljena tačka na priču o izborima. Zanimljiva uloga Babarogića - juče podržao Zvezdu, danas glasao protiv njenih predloga..

Nastavak na Sportske.net...

Nema ni vanredne Skupštine, ni vanrednih izbora

Izvor: Politika, 30.Jun.2011

I članovi fudbalske vlade odbili obe inicijative Crvene zvezde. – Karadžić stavio tačku na rasprave po medijima i najavio sudske postupke zbog uvredljivih i netačnih izjava..Predloge Crvene zvezde za reformu Superlige i sazivanje vanredne Skupštine FSS i raspisivanje prevremenih izbora juče...

Nastavak na Politika...

IO FSS: Nećemo vanredne izbore i reformu Superlige!

Izvor: Glas javnosti, 01.Jul.2011, 07:12

STARA PAZOVA - Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na vanrednoj sednici koja je održana  u Staroj Pazovi očekivano je odbacio predloge Crvene zvezde za raspisivanje vanrednih izbora i reformu Superlige...- Danas smo završili priču o vanrednim izborima. Zajednički zaključak je da niko,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.