Disciplinci FSS: Odloženo rešavanje slučaja Mijailović, suspendovan stadion Rada

Izvor: Sportal.rs, 26.Feb.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplinci FSS: Odloženo rešavanje "slučaja Mijailović", suspendovan stadion Rada

Na adresi Terazije 35 u četvrtak popodne bilo je veoma živo. Pred Disciplinskom komisijom Fudbalskog saveza Srbije trebalo je da se suoče bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović i predstavnik crveno-belih, ali je sve odloženo. Mijailović i njegov advokat Vladimir Bojović pojavili su ispred sedišta FSS, ispoštovali poziv na ročište, ali je ono odloženo jer je predstavnik Zvezde, navodno u četvrtak imao obaveze >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u Specijalnom sudu u "slučaju Miroslav Mišković".

- Crvena zvezda je tražila novo odlaganje, a sledeće ročište zakazano je za sledeći četvrtak. Moj klijent i ja ćemo se i tada pojaviti - rekao je Vladimir Bojović, prenose Novosti.

Takođe, Komisija je donela odluku o privremenoj suspenziji stadiona FK Rad. Zbog incidenata navijača tokom utakmice sa Novim Pazarom, "građevinari" će do daljeg morati da igraju pred praznim tribinama stadiona na Banjici. Rad ima tri dana za dostavi dodatne izveštaje.

O incidentu u Novom Pazaru i pretnje pištoljem igraču Žarku Udovičiću Disciplinska komisija je zasad samo obaveštena, a posle pokretanja zvaničnog postupka, biće donete i adekvatne mere.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

SLUČAJ ‘DŽONI': Zvezda se nije pojavila na ročištu!

Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015, 00:25

Danas je u FS Srbije na Terazijama trebalo da se održi ročište povodom slučaja „Nikola Mijailović“, ali je odloženo za sedam dana.. . Naime, ispred zgrade na Terazijama pojavili su se Nikola Mijailović i njegov advokat, dok predstavnika Zvezde nije bilo jer je imao obaveze u specijalnom sudu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.