Dirljiva scena u bolnici: Sikimić posetio Živkovića i rekao mu nešto što će vas naježiti (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiva scena u bolnici: Sikimić posetio Živkovića i rekao mu nešto što će vas naježiti (FOTO)

Delegacija fudbalskog kluba Crvena zvezda posetila je danas u Kliničkom centru Srbije golmana Novog Pazara Mladena Živkovića posle povrede na jučerašnjoj utakmici.

Živkovića su posetili predsednik Zvezde Svetozar Mijailović i fudbaler Predrag Sikimić, posle čijeg starta se povredio, i uz poklone mu poželeli brz oporavak.

Podsetimo, Sikimić je i posle meča u Novom Pazaru ostao u tom gradu i odbio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da se odmah vrati sa ekipom, kako bi otišao do bolnice, gde je Živković prvobitno hospitalizovan.

- Danas mi je rođendan i veruj mi imam samo jednu želju, da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao, veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti, ovo mi se prvi put desilo u karijeri - rekao je Sikimić Živkoviću i uručio mu dres i ikonu.

Foto: Crvenazvezdafk.com

Sikimić je obećao da će redovno obilaziti nekadašnjeg saigrača iz Smedereva.

- Znamo se još iz vremena dok smo zajedno "gurali" u Smederevu kada nije bilo ni plate. Žao bi mi bilo u svakom slučaju, ali ovako mi je još žalije.

Živković i pored ozbiljne povrede nije gubio optimizam, istakavši da se nada da će se brzo vratiti na teren.

Foto: Crvenazvezdafk.com

- Niko nije srećan zbog ovoga, ali takve stvari se dešavaju i preživljavaju u sportu. Ne zameram Predragu i nadam se da ću se što pre vratiti na gol - poručio je Živković i izrazio nadu da Sikimić neće dobiti visoku suspenziju.

- Nadam se da te neće mnogo kazniti - rekao mu je Živković, nakon čega je Sikimić dao iskren odgovor.

- Ne zanima me kolika će kazna biti. Neka bude koliko god treba, važno je da ti što pre ozdraviš - rekao je Sikimić.

Živković je posle duela sa Sikimićem, za šta je napadač crveno-belih dobio isključenje, zadobio višestruki prelom jagodične kosti i polomljen mu je nos.

Pogledajte i stravičnu povredu Živkovića na utakmici posle duela sa Sikimićem.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SIKIMIĆ OBIŠAO POVREĐENOG ŽIVKOVIĆA: Danas mi je rođendan, želim samo da staneš na gol (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2016

Napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić posetio je danas u Kiničkom centru golmana Novog Pazara Mladena Živkovića, kojeg je nenamerno teško povredio na utakmici u nedelju popodne Čelnici Crvene zvezde i fudbaler Predrag Sikimić posetili su danas povređenog golmana Novog...

Nastavak na Večernje novosti...

Dirljiva scena u bolnici Sikimic posetio Zivkovica i rekao mu nesto sto ce vas najeziti

Izvor: medio.rs, 29.Avg.2016

- Danas mi je rođendan i veruj mi imam samo jednu želju, da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao, veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti, ovo mi se prvi put desilo u karijeri - rekao je Sikimić Živkoviću i uručio mu dres i ikonu...Živkovića su posetili predsednik Zvezde Svetozar...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.