Dirljiva Degenekova poruka Milojeviću (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiva Degenekova poruka Milojeviću (foto)

Uz njega je ostvario snove u Zvezdi.

Posle današnjeg zvaničnog rastanka sa Crvenom zvezdom, Vladanu Milojeviću stižu brojne poruke zahvalnosti od strane njegovih dosadašnjih, ali i nekih bivših igrača.

Tokom dana su setim povodom oglašavali i Milan Borjan, Nemanja Radonjić, Vujadin Savić, Branko Jovičić, a mnogo emocija je i u poruci Zvezdinog štopera Miloša Degeneka, koji se danas takođe oglasio na Instagramu.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

''Šefe, hvala vam za sve što ste učinili za Crvenu zvezdu, hvala vam što ste meni ostvarili moje snove da igram Ligu šampiona i usrećim sebe, svoju porodicu i narod naš i zvezdašku javnost.







Hvala što ste bili uz nas kroz sve i što ste pravi čovek. Srećno u budućnosti. Nek vas čuva Bog i sreća prati'', napisao je Degenek..

Sutra je promocija novog Zvezdinog trenera, a to će biti Dejan Stanković.

-

View this post on Instagram

Šefe hvala vam za sve sto ste ucinili za @crvenazvezdafk  hvala vam sto ste meni ostvarili  moje snove da igram Ligu Šampiona i usrecim sebe svoju porodicu i narod nas i zvezdasku javnost. Hvala sto ste bili uz nas kroz sve i sto ste pravi čovek. Srećno u budućnosti. Nek vas čuva Bog i sreca prati.

A post shared by Milos Degenek (@milosdegenek) on Dec 19, 2019 at 6:03am PST

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.