Dirljiv susret u bolnici... Sikimić poklonio ikonu Živkoviću: Ne zanima me koliko će me kazniti, samo da se vratiš na gol

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiv susret u bolnici... Sikimić poklonio ikonu Živkoviću: Ne zanima me koliko će me kazniti, samo da se vratiš na gol

„Ne zameram Predragu, takve stvari se dešavaju“, kaže golman Novog Pazara koji se oporavlja od teških povreda

Prijateljski i prilično emotivan susret u Kliničkom centru Srbije. Povređenog golmana Novog Pazara Mladena Živkovića, koji se na odeljenju otorinolaringologije oporavlja od posledica bliskog susreta sa Predragom Sikimićem posetio je upravo napadač Crvene zvezde i njegov prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << još iz dana zajednički provedenih u Smederevu.

Iskusni špic izrazio je žaljenje što je „udesio“  Živkovića, nehotično ga zakačivči kopačkom po licu, zbog čega je i isključen, a 27-godišnji čuvar mreže završio u bolnici.

Danas mi je rođendan i, veruj mi, imam samo jednu želju: da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao. Veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti. Ovo mi se prvi put desilo u karijeri“, vidno uzrujan čitavim događaje rekao je Sikimć Živkoviću.

Naišao je na razumevanje.

Niko nije srećan zbog ovoga, ali takve stvari se dešavaju i preživljavaju u sportu. Ne zameram Predragu i nadam se da ću se što pre vratiti na gol“, rekao je stameni Požarevljanin, koji je prošao sa višestrukim prelomom jagodične kosti, a slomljen mu je i nos.

U društvu predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića i dugogodišnjeg člana uprave Moma Gacića, Predrag Sikimić je svom nekadašnjem saigraču poklonio dres i ikonu, uz obećanje da će ga redovno obilaziti u bolnici.

Znamo se iz vremena dok smo zajedno gurali u Smederevu kada nije bilo ni plate. Žao bi mi bilo u svakom slučaju, ali ovako mi je još žalije“, rekao je napadač Zvezde, a kad je Žikvović izrazio uverenje da ga Disciplinska komisija neće mnogo kazniti, uzvratio je: „Ne zanima me kolika će kazna biti. Neka bude koliko god treba, važno je da ti što pre ozdraviš“.

(FOTO: FK Crvena zvezda)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.