Direktor Zvezde: Tražimo druga rešenja za poziciju štopera

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Zvezde: Tražimo druga rešenja za poziciju štopera

Na duže staze, a pogotovo ako se uđe u neko od dva evropska klupska takmičenja, crveno-belima će biti neophodno još jedno pravo rešenje za poslednju liniju tima

Kao što je i bilo poznato, defanzivac turskog Mersina Milan Mitrović definitivno ovog leta neće pojačati Crvenu zvezdu.

To je Tanjugu potvrdio sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević, koji poručuje da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će klub na drugoj strani tražiti pojačanje

"Mitrović definitivno ne dolazi. Okrećemo se drugim rešenjima za poziciju štopera", izjavio je Raosavljević.

Mitrović je karijeru počeo u Zemunu, potom je prešao u Rad, a od 2013. godine igra u Turskoj. Crvena zvezda je u Razgradu na poziciji štopera igrala sa Tomasom Fibelom i Zoranom Rendulićem, a tu je još opcija i kapiten Aleksandar Luković.

Ipak, na duže staze, a pogotovo ako se uđe u neko od dva evropska klupska takmičenja, crveno-belima će biti neophodno još jedno pravo rešenje za poslednju liniju tima. Slično je i sa pozicijim najisturenijeg igrača.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.