Dinamo potvrdio interesovanje za Ivanića! Ali...

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2017, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo potvrdio interesovanje za Ivanića! Ali...

Neće Kijevljani ići grlom u jagode kada je crnogorski reprezentativac u pitanju

Želi Crvena zvezda Mirka Ivanića, ali želi ga i Dinamo iz Kijeva. To je u razgovoru za Ukrajinske medije otkrio trener Aleksander Hackevič.

Ipak, on tvrdi da Dinamo neće pošto-poto ići na dovođenje fudbalera BATE Borisova.

"Ivanić stvarno spada u sferu naših interesovanja. Naši skauti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su ga gledali na utakmicama Lige Evrope. Tako da imam informacije o tom igraču. Ali, pozicija na kojoj igra Ivanić nije ona na kojoj nam je potrebno prvoklasno pojačanje", rekao je Hackevič.

Pa dodao...

"Naš glavni cilj je da stvorimo nadmetanje na svim pozicijama. U tom smislu, nama je najproblematičnija pozicija krilnih vezista", rekao je Hackevič.

Reprezentativac Crne Gore je dobrim igrama u BATE-u privukao pažnju na sebe. Deluje da je Zvezda trenutno ipak najbliža njegovom dovođenju.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.