Dilan Enis šokirao Real

Izvor: Mondo, 04.Nov.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dilan Enis šokirao Real

Morabank Andora, rival Crvene zvezde u A grupi Evrokupa, nanela je Madriđanima prvi poraz ove sezone u domaćem prvenstvu.

Real Madrid - Morabank Andora 105:107, u meču 7. kola Endesa lige!

"Kraljevići" su u ovaj duel ušli kao prvi na tabeli, sa skorom 6-0, samim tim i kao apsolutni favoriti, ali je gostujući sastav košem Dilana Enisa posle solo akcije tri sekunde pre kraja uspeo da dođe do vrednog trijumfa.

Nekadašnji bek Mege i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Crvene zvezde je sa ukupno 17 poena bio najefikasniji u sastavu Andore, pored Italijana Mikelea Vitalija, a još petorica igrača imala su dvocifren učinak.

Od izabranika Pabla Lasa, aktuelnih šampiona Evrope, izdvojio se Džejsi Kerol sa 32 poena, uključujući šest trojki iz 11 pokušaja.

Andora se u Evrokupu bori za plasman u Top 16 fazu sa Galatasarajem i Ulmom, koji takođe imaju skor 2-3 na polovini prve faze. Zvezda i Monako dele prvo i drugo mesto sa po 4-1.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.