Izvor: Piplmetar.rs, 03.Avg.2023, 13:30

Detalj dolaska Luke Jovića na Marakanu je svima promakao: Srpski napadač je na sebi imao 180 hiljada evra

Prečnik ovog sata je 40mm, pokreće ga automatski mehanizam i na ruci se nosi znanto veće zbog specifičnog oblika kućišta

Foto: MN Press / Marko Metlaš


Luka Jović je sa Fiorentinom pre izvesnog vremena gostovao Crvenoj zvezdi u prijateljskoj utakmici, a pred sami duel su neki detaljisti „ulovili“ jedan veoma skupi element na ruci srpskog reprezentativca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Jović je, na standardnom razgledanju terena pre meč, na ruci nosio sat Patek Filip Nautilus ref. 5711/1R napravljen u roze zlatu sa brojčanikom braon boje.
Prečnik ovog sata je 40mm, pokreće ga automatski mehanizam i na ruci se nosi znanto veće zbog specifičnog oblika kućišta.
Cena ovog sata na tržištu iznosi 180 hiljada evra.
Jović i ekipa su, nažalost po njih, bili poraženi sa 5:0 u pripremnom susretu, a Luka je naglasio da bi nekada voleo da se vrati u Zvezdu.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.