Desetka Mitjilenda ukrala Zvezdi dva boda

Izvor: B92, 20.Okt.2021, 18:12

"Desetka" Mitjilenda "ukrala" Zvezdi dva boda

Crvena zvezda u četvrtak gostuje danskom Mitjilendu u Ligi Evrope.

Danci imaju jedan bod posle dva meča, za razliku od Zvezde koja je maksimalna sa šest i u meč u Herningu ulazi rasterećenije.

Međutim, jedan trijumf Zvezdi je "poništio" brazilski fudbaler iz Mitjilenda Evander, smatrajući da ima dva boda manje u grupi sa još Bragom i Ludogorecom.

"Zvezda je na vrhu grupe, ima četiri boda. Međutim, nadamo se najboljem i da možemo do pobede", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hladnokrvno je izgovorio Evander, ne sluteći da je napravio lapsus.

"Desetka" Mitjilenda je pored toga nahvalila tim Dejana Stankovića.

"Znamo da su veoma dobri i fiziči moćni. Daćemo sve od sebe da popravimo greške i obradujemo navijače. Pobeda bi mogla da nas 'pokrije' i uveća šanse za prolaz u sledeću fazu", optimista je Evander, igrač o koga se sve vrti u igri Mitjilenda.

Meč dva tima na programu je u četvrtak od 18.45.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.