Derbi u polufinalu Kupa Srbije: Crvena zvezda ide u goste Partizanu

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2020, 14:56

Derbi u polufinalu Kupa Srbije: Crvena zvezda ide u goste Partizanu

Odlukom FSS, donetom pre žreba, domaćini 10. juna su prvoizvučeni timovi Žrebom je odlučeno se u polufinalu Kupa Srbije sretnu Čukarički - Vojvodina, odnosno Partizan - Crvena zvezda . Kuglice je izvlačio trener Ilija Petković. Zbog epidemije virusa korona, koja je još na snazi, igraće se po jedna utakmica za finale – u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 10. juna. Odlukom FSS, donetom pre žreba, domaćini su prvoizvučeni timovi: Crvena zvezda Finale Kupa igra se 24. juna, a titulu brani Partizan. Sve utakmice prenosiće TV Arena sport.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Poznata cena ulaznica i satnica derbija u polufinalu

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2020

Partizan brani pehar, a Crvena zvezda želi da osvoji duplu krunu jer joj to za nogom nije pošlo od 2007 godine Žrebom je odlučeno da u polufinalu Kupa Srbije, 10. juna, igraju Patizan i Crvena zvezda, odnosno Čukarički i Vojvodina. Nakdnado je određena i satnica, pa je večiti...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.