Delije, zapamtite ove Boaćijeve reči! Da ne bude da vam nije na vreme rekao

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'', zapamtite ove Boaćijeve reči! Da ne bude da vam nije na vreme rekao

Mnogi su očekivali njegov odlazak ove zime, ali on ima druge planove.

Fudbaleri Crvene zvezde spremno dočekuju nastavak sezone u Linglong Superligi, a čini se da je posebno motivisan napadač Ričmond Boaći.

Jesenas, zbog čestih problema sa povredama nije bio na svom prepoznatljivom nivou, ali posle obavljenih zimskih priprema uveren je da će na proleće biti - bolji nego ikad! >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

''Siguran sam da ćemo navijačima doneti mnogo radosti ove sezone. Učinićemo sve da osvojimo oba trofeja, a ja sam nekako uveren da ću u drugom delu sezone biti i bolji nego što me navijači Zvezde pamte.







Povrede su učinile da se po povratku iz Kine ne prikažem u pravom svetlu.







Međutim, sada sam zdrav, sjajno smo radili, odgovara mi i stil igre i veliki sam optimista. Verujem da ću u dobroj meri popuniti statistiku golova'', istakao je Boaći, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Ekipu Crvene zvezde je opisao kao jednu ''veliku, srećnu familiju'', a novi trener Dejan Stanković ga je vrlo brzo oduševio svojim načinom rada.

''Stanković je bio fantastičan igrač, imao je veliku karijeru, radio sa sjajnim trenerima. Doneo je veliku energiju i italijanski stil igre koji mi savršeno odgovara. Navikao sam da igram na prvi dodir i da se pomeram u prostor.







Radili smo naporno na pripremama, bili smo prilično umorni ali posle odmora siguran sam da ćemo se do utakmice sa Čukaričkim osvežiti i pokazati da smo šampioni'', poručio je Boaći.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.