Delije vrše mobilizaciju: Radnički je za nas utakmica decenije

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije vrše mobilizaciju: Radnički je za nas utakmica decenije

Čeka se reakcija tvrdog navijačkog jezgra posle,vrlo verovatno, gubitka titule

Crvena zvezda je kao retko kada u novijoj istoriji kuburila sa posetom. Pisali smo tokom prolećne polusezone da je balon eurofije među zvezdašima pukao onog trenutka kada je tim ispao iz Evrope. Da razlozi slabije posete leže u činjenici da aktuleni tim Zvezde nema igrača u koga će se publika zaljubiti na prvi pogled.

Međutim, udruženje građana Delije Sever veruje da će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stadion na poslednjem prvenstvenom meču (nedelja, 18.30) biti dobro popunjen, odnosno da će široke mase prepoznati težak trenutak. Otuda su Delije već počele sa mobilizacijom pred poslednji prvenstveni duel.

Pred nama je najvažnija navijačka utakmica decenije. Pokažimo snagu Marakane. Širi dalje“, stoji u saopštenju Delija.

Biće zanimljivo videti reakciju Delija, posle vrlo verovatnog gubitka titule...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.