Delije, ovo se čekalo - Evo kada kreće prodaja karata za CSKA!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delije", ovo se čekalo - Evo kada kreće prodaja karata za CSKA!

Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem su iščekivali informaciju vezanu za početak prodaje i cene karata za duel sa moskovskim CSKA.

Vicešampion Srbije obezbedio je plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope tako da će prvi put posle četvrt veka Zvezda prezimiti u jednom evropskom takmičenju.

Već je poznato ko crveno-bele čeka na prvom koraku eliminacione faze i kada će mečevi biti odigrani tako da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda odlučila da krene sa prodajom karata.

Na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda saopšteno je da će karte za utakmicu sa moskovskim CSKA biti prodavane u dve etape.

"Pretprodaja karata počeće u četvrtak, 21. decembra, i trajaće sve do petka, 29. decembra. U ovom periodu, blagajne našeg stadiona radiće od 11 do 19 časova. Izuzetak je subota, 23. decembar, kada će blagajne raditi u skraćenom vremenu od 11 do 15 časova, kao i nedelja, 24. decembar, kada blagajne neće raditi", navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Važna informacija vezana za prvu fazu prodaje karata jeste da će cene biti povoljnije.

Cene u pretprodaji (od 21. do 29. decembra):

Sever i jug: 1.500 rsd;

Istok bočno: 2.000 rsd;

Istok centar: 3.000 rsd;

Zapad bočno: 3.000 rsd;

Zapad centar: 4.000 rsd;

Sve karte koje ne budu prodate u pretprodaji, prodavaće se po regularnim cenama:

Sever i jug: 2.000 rsd;

Istok bočno: 3.000 rsd;

Istok centar: 4.000 rsd;

Zapad bočno: 4.000 rsd;

Zapad centar: 5.000; rsd;

VIP Galerija: 12.000 rsd;

Zvezda je saopštila da vlasnike sezonskih karata čeka posebna pogodnost, ali će o tome biti više informacija tokom sutrašnjeg dana.

Prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i moskovskog CSKA igra se 13. februara na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.