Delije neće biti oduševljene - Dejan Radonjić pronalazi posao?

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2017, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije neće biti oduševljene - Dejan Radonjić pronalazi posao?

Bivši trener Crvene zvezde koji nije uspeo pred ovu sezonu da pronađe zajednički jezik sa predsednikom Čovićem, traga za novim klubom.

Jedan od najboljih trenera u proteklih nekoliko sezona Evrolige bio je Dejan Radonjić.

Uspeo je da načini sjajne rezultate sa Crvenom zvezdom, prošle sezone je malo falilo da se uđe u top 8, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu to nije pošlo za rukom.

Nakon završetka prethodne sezone odlučeno je da on više ne predvodi ekipu Crvene zvezde, na njegovo mesto došao je Dušan Alimpijević iz FMP Železnika, a crnogorski stručnjak će morati da potraži novu sredinu.

Zainteresovanih, svakako, ima, a izgleda da prvi u redu stoji Galatasaraj.

Prema saznanjima "Sport kluba", Galatasaraj će promeniti trenera, Erman Kunter je u lošoj seriji i klupa mu se prilično "drma", a Radonjić je upravo prvi kandidat da ga zameni.

Galata ima negativan skor u domaćem šampionatu nakon 7 utakmica (3-4) i imaju samo jednu pobedu u Evrokupu od početka takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.