Delije najavile korteo za titulu: Ponesite šalove i dođite 45 minuta ranije

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 17:25

"Delije" najavile korteo za titulu: Ponesite šalove i dođite 45 minuta ranije

FK Crvena zvezda je odlučio da obraduje navijače besplatnim ulazom na prolećnu premijeru, a Delije su namerene da meč protekne u sjajnoj atmosferi.

Zvezda u subotu od 16 časova i 30 minuta dočekuje Voždovac, a prvi meč druge polusezone nisu izgubili punu 41 godinu.

Za subutu je planiran korteo, a skup je u 14 časova u parku prekoputa Hrama Svetog Save.

Njihovo saopštenje prenosimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u celosti.

"U subotu spremamo veliki izazov na Severu, a krenućemo od kortea za titulu. Korteo polazi od parka prekoputa Hrama Svetog Save. Skup će biti u 14 časova, gde ćemo kada se svi skupimo, krenuti ka stadionu. Želimo da svi na Severu budu na svojim mestima bar 45 minuta ranije, kako bi se dogovorili oko stvari kojih ćemo raditi na utakmici. Da bi sve bilo potpuno, pozivamo ljude da ponesu šalove, kako bi sve bilo još upečatljivije i lepše", stoji u saopštenju "Delija".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.