Delije na treningu Zvezde: U boj krenite junaci svi!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije na treningu Zvezde: U boj krenite junaci svi!

Oko 2.500 navijača Crvene zvezde okupilo se danas na treningu kako bi pružili podršku ekipi Vladana Milojevića pred meč sa Salcburgom u plej-ofu za Ligu šampiona.

Oni su na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić" ovacijama i pesmom pozdravili fudbalere Zvezde jer to neće moći sutra na utakmici zbog kazne UEFA.

Dominirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je veliki transparent "U boj krenite junaci svi", naziv pesme poznate i kao "Marš na Drinu".

Prva utakmica plej-ofa za Ligu šampiona Crvena zvezda - Salcburg igra se sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U BOJ KRENITE JUNACI SVI: Navijači uz fudbalere Zvezde pred duel sa Salcburgom (VIDEO / FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Avg.2018

Crveno-beli u sutrašnjem duelu neće moći da računaju na podršku sa tribina zbog kazne UEFA, ali je publika došla na trening pred meč GRMELA je Marakana večeras, kad već ne može sutra. Mala je bila tribina pomoćnog terena Crvene zvezde da primi više od tri hiljade "Delija"...

Nastavak na Večernje novosti...

Atmosfera na Zvezdiom treningu je bila tako dobra da je i voditeljka zapevala sa ''delijama''! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2018, 11:35

Šteta je samo što ovako neće biti i večeras....Preneli smo juče, Crvena zvezda je poslednji trening pred duel sa Salcburgom otvorila za javnost, a prisustvovao mu je veliki broj njenih navijača...Takođe, na glavnom terenu, obavljena je generalna proba himne Lige šampiona uz prepoznatljivu mušemu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.