Delije na Karađorđu: „Otimaj titulu”, „Tole odlazi”

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije na Karađorđu: „Otimaj titulu”, „Tole odlazi”

Delije su još jednom izvršile invaziju na stadion „Karađorđe”, baš kao i svaki put kad gostuju u Novom Sadu. Ovoga puta rival im je bio Donji Srem, s obzirom da zbog bezbedonosne procene meč nije mogao da bude igran u Pećincima.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Pobedu crveno-belih protiv Donjeg Srema od 1:0 posmatralo je oko 10.000 navijača, koji su zadovoljni, pre svega rezultatom, napustili stadion.
Tokom meča Delije su ponovile slogan koji se po prvi put čuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na duelu prošlog kola protiv Radničkog 1923 „Otimaj titulu”. Na meti navijača Zvezde bio je i predsednik FSS Tomislav Karadžić.
Često se sa tribina Karađorđa čulo „Tole odlazi”, „Tole lopove” i „Ne treba nam plaćena titula”. Na ogradi gde su bili najvatreniji navijači Zvezde bio je okačen i zanimljiv transparent:
Pećinci čekaju titulu”.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.