Delije krenule u šetnju Beogradom, kakvu poruku šalju? (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije krenule u šetnju Beogradom, kakvu poruku šalju? (video)

Kako je i najavljeno na kraju utakmice između Crvene zvezde i Mladosti, najvatreniji navijači Zvezde su večeras organizovali šetnju ulicama Beograda.

Kako je prenela B92, ''delije'' su se posle meča okupile ispred stadiona i krenule u šetnju uz parolu: ''Jedite g***a, mi smo šampioni''.

Nije izostala ni pirotehnika, a ovim činom Zvezdini navijači su želeli da pokažu da i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čvrsto veruju da je njihov tim najkvalitetniji u Srbiji i da zaslužuje novu šampionsku titulu.

Do kraja sezone ostala su još dva kola, Zvezda gostuje Javor Matisu, pa dočekuje niški Radnički, dok vodeći Partizan najpre gostuje na Čairu, a onda u poslednjem kolu dočekuje lučansku Mladost.

Crno-beli trenutno imaju tri boda više, a u slučaju istog broja bodova na kraju sezone, prvak će biti Zvezda.

Delije setaju gradom posle utakmice 13.05.2017.by delijensever

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.