Delije ispratile fudbalere u Novi Pazar!

Izvor: RTS, 03.Apr.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delije" ispratile fudbalere u Novi Pazar!

Fudbaleri srpskog šampiona Crvene zvezde otputovali su u petak oko 14 časova u Novi Pazar ispraćeni konvojem svojih navijača, koji su iz automobila mahali crveno-belim zastavama.

Na teško gostovanje u Novom Pazaru, koje će se igrati na praznom gradskom stadionu, fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvene zvezde ispraćeni su svečano – konvojem automobila iz kojih su navijači mahali zastavama i pevali pesme.
Sve se to dogodilo na auto-putu ka Nišu oko 14 časova, kada su "delije" automobilima išle ispred i iza klupskog autobusa u kojem su se nalazili igrači i stručni štab šampiona Srbije.
Zvezdine najvatrenije pristalice su tim činom pružile podršku fudbalerima pred izuzetno važnu i tešku utakmicu, kojoj zbog kazne izrečene fudbalskom klubu Novi Pazar neće moći da prisustvuju.

Slike koje pokazuju kako je sve to izgledalo su na društvenoj mreži Instagram postavili prvotimci Zvezde, Vukašin Jovanović i Miloš Bosančić.
Zaista gest za poštovanje, koji pokazuje koliko je "delijama" stalo do pobede i odbrane titule.
Meč između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u subotu od 15.30.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

(FOTO) KONVOJ DELIJA: Navijači Zvezde ispratili igrače u Novi Pazar

Izvor: Kurir, 03.Apr.2015

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Novi Pazar gde će u subotu odigrati utakmicu 21. kola Superlige Srbije...Utakmica će biti odigrana bez prisustva navijača zbog izgreda pristalica Novog Pazara u prvom delu sezone. Nešto slično su Delije učinile i prošle godine uoči meča...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.