Delije će uskoro uživati u FOTELJAMA na Marakani!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'' će uskoro uživati u FOTELJAMA na Marakani!

Nešto što je u najvećim evropskim klubovima odavno standard koji se podrazumeva, kod nas je još uvek vest vredna pažnje, imajući u vidu fudbalsku infrastrukturu u Srbiji.

Zato svaki korak napred na tom polju vredi istaći, ali utisak je da će mnogo vremena proći dok stadioni u Srbiji ne počnu da liče na evropske.

Crvena zvezda želi da krene sa mrtve tačke, pa je generalni direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezdan Terzić juče najavio i rekonstrukciju zapadne tribine na našem najvećem stadionu.

Šta to konkretno znači?

Navijači će moći da računaju na značajno veći komfor na toj tribini, ali će kapacitet sedećih mesta biti smanjen u odnosu na postojeći.



''U bloku 4 ćemo da demontiramo postojeće stolice, jer ne odgovaraju ni vremenu, ni zahtevima gledalaca. Nove će biti nalik foteljama, kapacitet sedenja biće manji za 30 procenata, ali biće i mnogo komfornije.

Ko kupi ulaznicu za taj deo tribina imaće i poseban ulaz i niz pogodnosti. Jedan od razloga zašto poseta na zapadnoj tribini nije dobra je i nivo infrastrukture'',
poručio je Terzić, a prenosi ''Žurnal''.

Orijentacioni rok za realizaciju ovih radova nije naveden, ali ako Zvezda uđe u Ligu Evrope, ne sumnjamo da će ceo proces biti ubrzan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.