Delije: Previše praznih stolica protiv Ferencvaroša, ispravimo to u nedelju

Izvor: B92, 07.Okt.2022, 18:54

"Delije": Previše praznih stolica protiv Ferencvaroša, ispravimo to u nedelju

"Delije", vatreni navijači Crvene zvezde, pozvale su pristalice crveno-belih boja da dođu na utakmicu protiv Spartaka u nedelju u 15.30.

Zvezda je u četvrtak razbila Ferencvaroš, ali na stadionu "Rajko Mitić" bilo je dosta praznih stolica, što su konstatovala i "delije" u saopštenju.

"Delije, u nedelju naš klub igra sa Spartkom u 15.30. Ovo je prilika da preokrenemo stvari u našu korist! Svi su videli kako izgleda to kada se Crvena zvezda naljuti onda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada svi sumnjaju u nju. Red je da prepoznamo trenutak i nastavimo tamo gde smo stali sa ovom Zvezdom!", piše u saopštanju "delija"

"Mnogo je praznih stolica bilo na utakmici sa Ferencvarošom, previše za takvu utakmicu, ali sada imamo priliku da to ispravimo protiv Spartaka, nastavimo trku za Ligu šampiona i ohrabrimo igrače pred odlazak u Budimpeštu, gde je po svemu sudeći sve moguće", dodaje se.

Crvena zvezda gostuje mađarskom predstavnika u četvrtak, a pre toga u nedelju dočekuje Sparta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRUGARICE KAŽU DA JE "SINGL MAMA" Supruga Milana Borjana gleda utakmicu i poručuje: "Tuga me uhvati kad se gubi" (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Okt.2022

Sa Snežanom Borjan, suprugom golmana Crvene Zvezde, Milana Borjana, ekipa emsije "Scena" pratila je utakmicu crveno-belih protiv Ferencvaroša, na stadionu "Rajko Mitić", u kojoj je trijumfovao srpski tim.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.