Delija u Jagodini duplo više nego Grobara u Humskoj (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delija u Jagodini duplo više nego Grobara u Humskoj (FOTO)

Veliko je pitanje da li bi Crvena zvezda bez ovakve podrške navijača bila konkurentna Partizanu u trci za šampionsku titulu. Donedavno, crno-beli su imali ogromnih 11 bodova viška, četiri kola pre kraja u plusu su samo dva boda, uz činjenicu da još treba i derbi da se odigra.
(FOTO: N. Negovanović)
Ko zna koliko bi bodova manje imala Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zvezda bez podrške Delija. Teško je i proceniti, ali je sigurno da bi zaostatak za Partizanom bio priličan. Videlo se to i u četvrtak, kad se na stadionu Jagodine okupilo 12.000 navijača.
(FOTO: V. Marković)
Zvezda je imala podršku gotovo celog stadiona. Raspoređeni na sve četiri tribine, obučeni u dresove i majice voljenog kluba, Delije su naparvile ambijent kakav Jagodina ne pamti.
Uz četu Sime Krunića nije bilo organizovane navijačke grupe. Čak je sa ograde na južnoj tribini, pola sata uoči meča, nestala zastava sa natpisom „Jagodina”. Senku na sjajnu atmosferu bacilo je lomljenje stolica i utrčavanje na teren.
Sa druge strane, u Humskoj je bio 6.571 gledalac. Dakle, Grobara skoro duplo manje nego Delija na gostovanju. Navijači Partizana su, naravno, bili ponovo podeljeni u dva zaraćena tabora.
Očigledno je da Partizanu nisu pomogle ni titule, a bilo ih je pet uzastopnih, kao ni brojne akcije marketinga crno-belih.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nevjerovatan kiks golmana umalo koštao Zvezdu borbe za titulu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2013

BEOGRAD - Četiri kola prije kraja fudbalskog prvenstva Crvena zvezda i dalje ima samo dva boda zaostatka za vodećim Partizanom, te će prvenstvo vjerovatno odlučiti derbi na Partizanovom stadionu, koji se igra poslije narednog kola.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.