Delegat dostavio izveštaj o slučaju Božović - Međusobno odgurivanje?

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2016, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegat dostavio izveštaj o ''slučaju Božović'' - ''Međusobno odgurivanje''?

Delegat i sudija Nenad Đokić su odradili svoj deo posla, čeka se odluka Disciplinske komisije FSS u četvrtak.

Kao što već znate, posle meča između Crvene zvezde i Vojvodine (1:3) u javnosti su počele spekulacije kako je trener domaćih Miodrag Božović posle meča fizički napao glavnog arbitra Nenada Đokića.

Popularni ''Grof'' je te navode demantovao, a šta je istina u celoj priči >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trebalo bi da presudi Disciplinska komisija FSS na sednici zakazanoj za četvrtak.

Kako večeras prenose ''Novosti'', delegat ove utakmice Nebojša Vukadinović, kao i glavni arbitar Nenad Đokić su dostavili svoje izveštaje ''disciplincima'', koji javnosti nisu želeli da otkrivaju šta u tim izveštajima piše.

Ipak, pomenuti izvor prenosi svoja nezvanična saznanja da se u izveštaju delegata između ostalog navodi i da su Božović i Đokić po završetku meča ''bili u verbalnom duelu, a da su se u jednom trenutku međusobno odgurivali".

Naravno, sve je ovo još uvek nepotvrđeno, a ukoliko se optužbe na Grofov račun pokažu kao istinite, Zvezdinom treneru preti višemesečna suspenzija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.