Dekoncentrisali me brojni savetnici

Izvor: Danas, 07.Feb.2016, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dekoncentrisali me brojni savetnici

Beograd - Crvena zvezda je od nedelje jača za još jednog prvotimca na pripremama. Ekspediciji crveno-belih se posle sedam dana odsustva priključio defanzivac Vukašin Jovanović, koji nije uspeo da utanači uslove saradnje sa Zenitom, tako da će, po svemu sudeći, kraj sezone dočekati u klubu sa Marakane.

                       Omladinski prvak sveta uprkos dogovoru svog matičnog kluba sa Zenitom nije postigao konačnu saglasnog oko potpisa ugovora >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << sa klubom čiji je sponzor, kao i Crvenoj zvezdi, ruski Gasprom. Nagoveštaj da će igrati u B timu kluba iz Sant Peterburga ukočila je i unosnu ponudu od 2.500.000 evra.

- Nije došlo do dogovora sa Zenitom, došao sam ovde da se priključim saigračima kako ne bi gubio vreme u Beogradu. Jako sam srećan što sam se vratio među svoje drugove, tamo gde najviše volim da budem. Jedva čekam prvi trening sa ekipom kako bismo nastavili da se spremamo za sezonu - izjavio je 19-godišnji Jovanović.

Igrač koji je jesenas postigao dva gola za crveno-bele naglašava da je fudbal najviše trpeo u prethodnom periodu kada se odlučivalo da li će biti još jedan u nizu "zlatnih orlića" koji će napustiti Superligu i pre dvadesete.

- Od Slovenije je to trajalo. Prvo je bio aktuelan Bordo, pa Zenit. Tu sam najviše izgubio, jer nisam bio koncentrisan na treninge. Više sam razmišljao šta je najbolje za moju karijeru, pojavljivali su se brojni savetnici - podsetio je mladi reprezentativac Srbije na imena klubova u kojima je već bio viđen kao konkurent za mesto u timu.

Mesto u timu po zasluzi

Mladi štoper je stigao među saigrače, koji su od ove zime na njegovoj poziciji jači za još jedno ime - Brazilca Edsona. Međutim, Jovanović se ne strahuje da će izgubiti mesto u timu, već poručuje da će mesto u startnih 11 izboriti onaj ko najviše zasluži, a da je svaki novi igrač samo motiv za veću borbu u timu.

- Ko bude zaslužio igraće. Svaki štoper je dobrodošao. Borićemo se - poručio je momak iz Zvezdine generacije 96 koja je pokazala kao najtalentovanija u poslednjih nekoliko godina.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.