Dejan Stanković o prelaznom roku, evo kada će odlučiti ko (ni)je za Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Stanković o prelaznom roku, evo kada će odlučiti ko (ni)je za Zvezdu!

Igrači su na zasluženom odmoru, a za novog šefa struke veliki posao je tek počeo.

Dejan Stanković je novi trener Crvene zvezde, nasledio je Vladana Milojevića, koji je u protekle dve i po godine postavio visoke standarde.

Mladi stručnjak se ne plaši izazova, Zvezda je njegova velika ljubav i to se oseća bukvalno iz svake Stankovićeve rečenice ovih dana.

Sa velikim entuzijazmom je ušao u ovu priču, a prvi važan zadatak imaće već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tokom zimske pauze, da selektira ekipu koju će voditi na proleće, uz jasnu viziju kako bi tim trebalo da izgleda i od leta, u novom evropskom pohodu.

Na tu temu je, između ostalog, govorio i za ''Zvezda TV''.

''To je sve u dogovoru sa klubom. Mislim da je najgori period za jednog trenera kad se otvori 'Merkato', kad počne prelazni rok, ne znaš koja će ekipa biti na kraju.







Ja sam svestan svega, Zvezda mora da živi, da kupi, da proda. Pričali smo malkice o tome. Imamo još vremena da pričamo o pojačanjima i o izlascima. Imamo 29-30 igrača, svi koji budu ostali zaslužuju šansu. Ja ću odlučiti na kraju koji će igrači to biti'', istakao je Stanković.

Ono što se već sada zna, to je plan priprema i plan donošenja konkretnih odluka u vezi broja igrača na koje će se ozbiljno računati u nastavku sezone, kao i ko će biti prekobrojan.

''Prvi deo priprema je na Kipru, gde ćemo ići svi, posle toga će se napraviti selekcija, do odlaska na drugi deo priprema u Turskoj, u Antaliji. Tamo ćemo imati suženi izbor'', poručio je Stanković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRENERI NE VOLE PRELAZNI ROK! Stanković: Zvezda mora da živi, da kupi, da proda! (FOTO)

Izvor: Kurir, 22.Dec.2019

Dejan Stanković je novi trener Crvene zvezde, nasledio je Vladana Milojevića, koji je u protekle dve i po godine postavio visoke standarde.

Nastavak na Kurir...

ČVRSTA RUKA DEJANA STANKOVIĆA: Deki otkrio kada će preseći i objaviti na koje igrače računa

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2019, 09:20

Nema zezanja...Novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković obaviće prozivku pred pripreme za prolećni deo sezone nekoliko dana posle Božića, a ubrzo posle toga će uslediti put na Kipar, gde će crveno-beli odraditi prvi deo priprema. Tada će Stanković bolje upoznati ekipu i moći će da preseče...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.