Dejan Stanković DOVODI Balotelija u Crvenu zvezdu!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Stanković DOVODI Balotelija u Crvenu zvezdu!?

Spektakularan transfer u najavi.

Tek što je stigao na klupu Crvene zvezde, Dejan Stanković sprema spektakl u najavi. Nekadašnji saigrač iz 2010. godine trenera srpskog šampiona, nalazi se na listi potencijalnih pojačanja trenera novog crveno-belih, jer će postati slobodan fudbaler u januaru, a i Deki ga je svojevremeno gledao kao sina.

Super-Mario u Crvenoj zvezdi? Možda je doskoro ovo zvučilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao nemoguć scenario, ali sada je to daleko od nemogućeg. Čak postoje i lepe šanse da Baloteli nastavi karijeru u najtrofejnijem srpskom klubu!

Dolazak Dejana Stankovića otvoriće vrata Zvezde i nekim od poznatijih svetskih fudbalera. Novi trener crveno-belih planira da angažuje i nekog od bivših saigrača s kojima je ostao u dobrim odnosima. Jedno od najzvučnijih imena na toj listi je Mario Baloteli, kontroverzni 29-godišnji fudbaler! Velika šansa da se ceo posao završi uspešno leži i u činjenici da nekadašnji igrač Intera može bez evra obeštećenja da stigne u Beograd.

- Mario je tužan jer u Italiji ne može da se fokusira samo na fudbal. U januaru je slobodan igrač i može da bira novi klub bez obeštećenja - rekao je Masimo Ćelino, prvi čovek Breše.

Nekada velika nada svetskog fudbala sada u Breši igra za sumu od 900.000 evra godišnje. Poznato je da su crveno-beli povećali limit kad su plate igrača u pitanju, tako da sada ne predstavlja nemoguću misiju da angažuju i neko jače ime. Januar donosi odgovor na pitanje da li će to biti čuveni Super Mario.

O njemu je pričao Dejan Stanković u periodu kad su bili saigrači u dresu Intera.

- Moramo da razumemo šta se dešava u njegovoj glavi. Mario je još uvek dete i tako ga i gledamo. Treba imati razumevanja za njegove postupke i kad pogreši - istakao je svojevremeno Stanković, naslednik Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Calorcito ven a mi 💛🤤

A post shared by Agustina ✨ (@agus.gandolfo) on Nov 13, 2019 at 12:13pm PST

Chau veranito nos vemos en un mes 😏

A post shared by Agustina ✨ (@agus.gandolfo) on Nov 18, 2019 at 1:56pm PST

Escapando del frío 😛🌊

A post shared by Agustina ✨ (@agus.gandolfo) on Oct 12, 2019 at 3:52am PDT

Mi fotógrafo es un mil 📸😏

A post shared by Agustina ✨ (@agus.gandolfo) on Jul 14, 2019 at 9:21am PDT

MOOD 🏝😛🍸

A post shared by Agustina ✨ (@agus.gandolfo) on Jun 30, 2019 at 2:21pm PDT

Hoy en serio no se cual elegir 😬🤯. Mi bikini de @adg_swimwear @adg_miami

A post shared by Agustina ✨ (@agus.gandolfo) on Aug 25, 2019 at 9:30am PDT

Buen día desde LA 🇺🇸. Llevo horas y ya me enamore de la ciudad, recomendaciones ? 😻

A post shared by Agustina ✨ (@agus.gandolfo) on Sep 3, 2019 at 7:19am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.