Dejan Radonjić: Rival je uzeo ponuđeno

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2013, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Radonjić: Rival je uzeo ponuđeno

Dejan Radonjić, šef struke Crvene zvezde, istakao je da su njegovi izabranici u većem delu meča igrali jako dobro i dodao:
(FOTO: Evroliga)
- Lokomotiva je fenomenalno šutirala trojke, pogotovo u prvom poluvremenu. I u nastavku je ubacila dve trojke tako da je u jednom momentu imala fantastičan učinak iza linije 6,75 od 12-10. Pored toga imali smo prazan hod u finišu druge četvrtine. Ali, kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << smo imali kontrolu igre, sve do same završnice kada smo igrali loše u oba pravca. Dozvolili smo Lokomotivi lake poene, a mi smo gubili lopte i tako šansu da održimo priključak.
Gorčina poraza je veća posle kvalitetne partije?
- I po kretanju rezultata se videlo da smo sve vreme bili u igri. Da smo igrali kvalitetnije u završnici imali bismo daleko veće šanse. Rival je uzeo ponuđeno, do izražaja je došlo njegovo iskustvo i zasluženo je slavio.
Nijanse su odlučile, šta je bio presudni faktor?
- Kada se lomio rezultat imali smo jako loša rešenja u napadu, a odbrana je pala. Dozvolili smo Lokomotivi previše lakih situacija što je ona maksimalno koristila. Tek kada je praktično bilo rešeno pitanje pobednika, promašila je nekoliko trojki.
Sada su šanse za Top 16 umanjene, pogotovo posle pobede Baskonije u Izraelu?
- Već sam rekao da svako kolo može da donese veliku promenu situacije u našoj grupi. To se sada dogodilo. Žao mi je što mi nismo bili ti koji su u boljoj poziciji. Ali, ima još da se igra. Pokušaćemo do kraja da odigramo na visokom nivou kao do sada. Pa ćemo videti koliko će nam to doneti pobeda – istakao je Radonjić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.