Dejan Nedić objasnio: Dobro je za Zvezdu da nema VAR-a!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 22:10

Dejan Nedić objasnio: ''Dobro je za Zvezdu da nema VAR-a!''

Sporna situacija analizirana u studiju RTS-a tokom poluvremena.

Prvo poluvreme utakmice između Hofenhajma i Crvene zvezde završeno je bez golova, a taj deo igre obeležila je i jedna sporna situacija u kaznenom prostoru srpskog šampiona, kada je Mijat Gaćinović pao posle duela sa Sanogom.

Španski sudija Ernandes se nije oglasio, Gaćinović je ostao u čudu, ali nije bilo nekih većih protesta domaćeg tima.

Pomenutu situaciju je u poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << analizirao stručni konsultant RTS-a Dejan Nedić.

''Da ima VAR-a gledali bismo kazneni udarac, ovako bi nam se dopao Španac. Bila je vrlo, vrlo sporna situacija, ali Nemci nisu reagovali. Dobro je da nema VAR-a. Vidite, igrač je cilj, apsolutno uslov za kazneni udarac. Ali, jednom i nama da se da podrška.

Sad su na poluvremenu videli to i on neće ponoviti ovakvu grešku, tako da smo dobro prošli'',
istakao je Nedić.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U trenutku sve se promenilo, Zvezda u minusu, Stanković isključen! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020

Sudija Ernandes razbesneo crveno-bele, posebno trenera Stankovića...Kao što reče stručni konsultant RTS-a Dejan Nedić, sudija Ernandes je u poluvremenu video situaciju kod nedosuđenog penala za Hofenhajm i u drugom poluvremenu mu se neće ponoviti nešto slično...I zaista, od drugog poluvremena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.