Degenek piše knjigu!

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2020, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek piše knjigu!

Ne želi da jednog dana sve padne u zaborav.

Poznata vam je životna priča Miloša Degeneka, aktuelnog štopera Crvene zvezde, koji je kao dete preživeo strahote rata u Hrvatskoj, odakle je izbegao sa porodicom 1995. godine.

Na tu temu je Degenek progovorio još jednom u razgovoru za ''Informer'', i tom prilikom otkrio da će uskoro objaviti i knjigu o svemu tome.





''Ideja mi je da ljudima makar malo dočaram >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kroz šta smo prošli mi i mnoge porodice slične našoj. Ja sam bio baš mali, ali znam sve iz priča svojih roditelja i baka.







Moj brat Đorđe i ja pišemo knjigu u kojoj ćemo izneti sve detalje iz rata. Njihova iskustva biće objedinjena u toj knjizi'', otkrio je Degenek.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.