Degenek operisan, sledi mu višemesečna pauza

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 14:45

Degenek operisan, sledi mu višemesečna pauza

Miloš Degenek, defanzivac Crvene zvezde, podvrgnut je operaciji usled povrede pete tokom priprema na Kipru, saopštio je klub.

Prvotimac crveno-belih je uspešno operisan, ali će iskusni štoper biti van stroja u narednom periodu.

Zahvat je obavljen u Finskoj od strane jednog od najvećih svetskih specijalista u ovoj oblasti Lasea Lempainena.

"Stameni centralni bek Miloš Degenek je operisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << petu i fudbaleru rođenom u Kninu sledi višemesečna pauza. Šef stručnog štaba Vladan Milojević neće moći da računa na iskusnog defanzivca u naredom periodu, s obzirom da je pred Degenekom period oporavka, nakon uspešnog zahvata", stoji u saopštenju Zvezde.

U dosadašnjem delu sezone štoper Zvezde je odigrao osam utakmica, od toga šest u domaćem prvenstvu i zabeležio po jedan nastup u grupnoj fazi Lige šampiona i Kupu Srbije.

Degenek se letos vratio u Ljutice Bogdana iz MLS lige i trebalo je da bude važan deo tima Baraka Bahara, ali do toga nikada nije došlo.

Njegova trenutna vrednost se procenjuje na milion i po evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaler Zvezde Miloš Degenek odsustvuje sa terena nakon operacije pete

Izvor: Danas, 14.Feb.2024

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek odsustvovaće sa terena u narednom periodu pošto je podvrgnut operaciji pete, saopštio je danas beogradski klub.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.