Degenek o dolasku u Zvezdu: Bilo je kontakata

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 11:13

Degenek o dolasku u Zvezdu: Bilo je kontakata

Miloš Degenek je velika želja novog trenera Crvene zvezde Baraka Bahara.

Australijski štoper srpskih otkrio je da li je postojalo interesovanje Crvene zvezde, za koju je već igrao u dva navrata.

"Jeste, bilo je kontaktata, pričao sam sa ljudima iz kluba i trenerom Baharom. Pregovori su u toku, pa ćemo da vidimo šta će da se desi – reči su nekadašnjeg štopera ‘crveno-belih’, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potom dodaje:

"Gospodina Baraka Bahara znam od ranije. Tačnije, više od godinu dana. Prvi put smo se čuli kada je bio trener Makabija Haife. Hteo je da idem u Izrael tamo kao zamena za Bogdana Planića. Međutim, do dogovora nije došlo iz drugih razloga koje sad ne bih spominjalo, ali to nije imalo veze s njim. Bahara izuzetno mnogo cenim kao čoveka i stručnjaka. Ostali smo u kontaktu. Učinio je veliku stvar plasiravši se prošle sezone u Ligu šampiona. Makabi Haifa je pod njegovom komandom imala mnogo kvalitetnih mečeva u Evropi, ali i u šampionatu Izraela. Pokazao je kakav je stručnjak i da je zasluženo u Zvezdi. Verujem da će napraviti iskorak i sa crveno-belima", zaključio je Degenek u razgovoru za ‘Sportski žurnal’.

Izraelski trener planira velika promene u igračkom kadru za sledeću sezonu u kojoj će Crvena zvezda igrati u Ligi šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.