Degenek: Provokacije iz svlačionice dale rezultat VIDEO

Izvor: B92, 02.Okt.2019, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek: Provokacije iz svlačionice dale rezultat VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Olimpijakos posle preokreta rezultatom 3:1 u drugo meču Lige šampiona.

"Čestitam saigračima jer smo igrali izuzetno dobro u drugom poluvremenu, bili smo u grču u prvom poluvremenu, imali smo i pritisak i opalo je raspoloženje, ali generalno u drugom smo bili oni pravi i pokazali da se i dalje mi pitamo i da je sve do nas da niko ne može da utiče na nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zasluženo smo pobedili. Ponosan sam na saigrače, a i šef je uradio veliku stvar kada je pravio izmene koje su nam donele golove", rekao je Miloš Degenek.

Olimpijakos je na poluvremenu imao prednost od 1:0 i u svlačionici su fudbaleri Zvezde "pokrenuli" stvari.

"To je normalno, nekad i gubiš na poluvremenu... Šef nam je u svlačionici dao do znanja šta treba da uradimo, mi smo se međusobno malo provocirali i eto to je to", poručio je Degenek.

Zvezda je posle dva odigrana kola na drugom mestu grupe B u Ligi šampiona, odmah iza minhenskog Bajerna koji je osvojio maksimalnih 6 golova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.