Degenek: Potcenili nas; Ben: Sve je gorelo

Izvor: RTS, 06.Nov.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek: Potcenili nas; Ben: Sve je gorelo

Fudbaleri Crvene zvezde Miloš Degenek i El Fardu Ben izjavili su nakon pobede nad Liverpulom od 2:0 da je atmosfera na stadionu "Rajko Mitić" bila fenomenalna i da je Zvezda potpuno zaslužila trijumf.
Crveno-beli su golovima Milana Pavkova savladali Liverpul (2:0) i došli do istorijske pobede u Ligi šampiona.

"Uvek raznišljamo o pobedi pre meča, pa čak i protiv Liverpula. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da su nas potcenili i platili su grešku. Ovaj trijumf ne može da se poredi ni sa jednim, a posebno mi je drago zbog dva gola Pavkova", rekao je Degenek novinarima posle meča.
Kako naglašava, Zvezda je odigrala fenomenalno i potpuno zaslužila da postane prvi srpski klub sa pobedom u Ligi šampiona.
Istovremeno, nije želeo da pada u euforiju, podsetivši i na visoke poraze u Liverpulu i Parizu.
"Ne viri niko iz džepa, sećate se pre dve sedmice priča da nismo za LŠ. Sad ide prica da smo predobri. Moramo jos mnogo da radimo da igramo ovakve utakmice. Kod kuće smo super, u gostima smo primili 10 golova, ali nismo mi džak za punjenje".
Otkrio je i da je posle meča pričao sa Džejsom Milnerom i da mu je preneo da nikad nije igrao u ovakvoj atmosferi.
Njegov saigrač Mohamed El Fardu Ben kaže da je pobeda fantastična.
"Neverovatno, bila je sjajna atmosfera, sve je" gorelo". Nismo imali šta da izgubimo, a na kraju smo pobedili. Pavkov je bio odličan, neka nastavi ovako", zaključio je Ben.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČUDA SE IPAK DOGAĐAJU: Fudbaleri Crvene zvezde presrećni posle pobede nad Liverpulom! Sad ni proleće u Evropi nije nerealno (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 06.Nov.2018

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je posle večerašnje pobede protiv Liverpula, da se nada da će navijači tog kluba u budućnosti pričati o njegovoj ekipi i ocenio da crveno-beli imaju šanse da prodju u nokaut fazu Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Crvena zvezda - Liverpul 2:0

Izvor: Vostok.rs, 07.Nov.2018, 00:22

Crvena zvezda je upisala istorijsku pobedu protiv vicešampiona Evrope, ekipe Liverpula, na stadionu "Rajko Mitić" od 2:0.   Fudbaleri srpskog šampiona su tako upisali prvu pobedu u Ligi šampiona u novom formatu, a to su učinili golovima Milana Pavkova. Crveno-beli su od samog starta meča...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.