Degenek: Niko mi ne viri iz džepa, ima još mnogo da radimo

Izvor: B92, 06.Nov.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek: Niko mi ne viri iz džepa, ima još mnogo da radimo

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek bez euforije je posmatrao veliku pobedu Crvene zvezde nad Liverpulom.

Odbrana srpskog šampiona je odradila sjajan posao tokom svih 90 minuta, a Degenek i njegovi saigrači su bili sigurni, o čemu svedoči i netaknuta mreža Milana Borjana.

"Odigrali smo dobro, odlično smo počeli utakmicu. Oni su imali dve ili tri prilike u prvih 20 minuta, što je nama bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jako bitno. Mi smo sačuvali mrežu, potom smo počeli da igramo našu igru, Pavkov je postigao dva izuzetno lepa gola u sedam minuta, što nam je mnogo pomoglo. Posle smo odigrali fenomenalno, odlično se branili. Zaslužili smo ovo, sada nam je bitna samo sledeća utakmica", izjavio je Degenek.

Na konstataciju da mu Mohamed Salah viri iz džepa, rekao je da ne želi da se posle ovoga stvara euforija.

"Ne viri niko iz džepa. Lepo je to sada reći, ali smo pre dve nedelje primili četiri gola. Svi ste govorili, nije Zvezda za ovo, preveliki je to zalogaj za nju, nije za Ligu šampiona. Sad kad smo pobedili, ide priča u drugom smeru. Igramo naš fudbal, trudimo se da igramo dobro. Danas su izuzetno dobro igrali svi, mi treba još mnogo toga da uradimo i da napredujemo. Voleo bih ovako da igramo svaku utakmicu u Ligi šampiona."

Degenek je oduvek imao smele izjave, ranije je rekao da Crvena zvezda ne igra u eliti da je "neko nakantava". Samo je podvukao u čemu je razlika.

"Kod kuće nas niko nije "nakantao", u gostima na žalost jesu. To nije nimalo lepo, ali ovde je svima teško da gostuju. Rekao sam, nismo mi džak za punjenje. Neko će reći, da, ali primili ste deset golova u dve utakmice. To je tačno, ali ovde nam niko nije dao gol. Nadam se da će tako biti i u narednoj utakmici ovde, to bi nam mnogo značilo.", podsetio je da sledi gostovanje Pari Sen Žermena u Beogradu.

Konačno, veruje da tim može da popravi utisak i u gostima.

"Uvek moraš da razmišljaš o pobedi i pozitivnom rezultatu. Tako smo razmišljali i pobedili smo. Verujem da možemo u Napolju da odigramo dobro i popravimo utisak na gostovanjima", zaključio je Degenek.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.