Debakl Mašinca na stadionu Rajko Mitić

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Mašinca na stadionu "Rajko Mitić"

Nakon izuzetne partije protiv Požarevca u kojoj je pobedio ubedljivo sa 6:1, niški Mašinac je doživeo debakl na stadionu "Rajko Mitić", gde je istim rezultatom poražen od fudbalerki Crvene zvezde, u 10. kolu Superlige.

Na najvećem stadionu u Srbiji domaće fudbalerke su nakon uvodnih pola sata imale 3:0, preko najboljeg strelca Superlige Mirele Tenkov i Sande Malešević. Nišlijke su zaostatak smanjile na 3:1 u 35. minutu, kada je Milica Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << postigla prvi, ispostaviće se i jedini pogodak za svoj tim.

Do kraja poluvremena mreže su mirovale, ali je novi pogodak viđen odmah po povratku na teren, pošto je na 4:1 povisila Jovana Aranđelović. Na novi gol se čekalo svega 8 minuta, kada je zablistala i Teodora Burkert.

Svega 7 minuta nakon što je ušla u igru, u strelce se upisala i Aleksandra Savanović, postavivši u 87. minutu konačnih 6:1.

Iako su ubedljivo poražene, niške fudbalerke su zadržale svoju 3. poziciju na tabeli, iza Spartaka i Crvene zvezde.

Šansu da povrati samopouzdanje Mašinac će imati za desetak dana, pošto će 22. ili 23. novembra dočekati Zemun, ekipu koja je do sada sakupila svega 8 bodova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.