Debakl Crvene zvezde u Subotici

Izvor: Studio B, 07.Okt.2012, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Crvene zvezde u Subotici

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Spartaka u Subotici sa 3:0 (3:0), u derbiju osmog kola prvenstva Srbije, što im je prvi poraz ove sezone i jedan od najubedljivih u poslednjih nekoliko decenija.

Ujedno, bio je ovo i prvi neuspeh trenera Aleksandra Jankovića na klupi crveno-belih u prvenstvu, računajući i prethodni mandat. 

U odličnoj atmosferi pred oko 5.000 gledalaca strelci za Subotičane bili su Slobodan Novaković u 21. i 45+1. minutu, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Đorđe Despotović u 30. minutu. 

Sva tri pogotka Spartak je postigao psole odlično izrađenih akcija, a posebno efektan bio je gol Despotovića, koji je sa 20 metara "pocepao" mrežu Bobana Bajkovića. 

Zvezda je okončala seriju od sedam uzastopnih pobeda, a najbolje šansu imala je preko kapitena Nenada Milijaša i Luke Milivojevića koji su pogođali prečku.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Debakl Zvezde u Subotici (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 07.Okt.2012

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Spartaka u Subotici sa 3:0, što im je prvi poraz ove sezone i jedan od najubedljivih u poslednjih nekoliko decenija..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.