Davidovac: Nadam se da je ovo prekretnica VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 00:04

Davidovac: Nadam se da je ovo prekretnica VIDEO

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac sumirao je utiske posle četvrte pobede njegovog tima u Evroligi ove sezone.

Crveno-beli su posle dva poraza upisali pobedu nad Efesom u Beogradu rezultatom 97:83.

"Dobra utakmica, važna pobeda za nas. Svi smo svesni koliko je ova utakmica bila bitna. Pre svega smo svi zadovoljni, srećni, čestitao bih ekipi na pobedi. U prvom poluvremenu smo igrali tu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i tamo u odbrani. Znali smo da su napadačka ekipa, dozvolili smo im da pronađu svoj ritam. U drugom poluvremenu smo igrali dosta dobru odbranu, sveli ih na mali broj poena i na kraju dobili utakmicu", rekao je Davidovac u uvodnoj reči.

Deli mišljenje svih ostalih o "ključu" pobede.

"Odbrana u drugom poluvremenu. Oni su pre svega ofanzivna ekipa, mislim da je bio ključ u drugom poluvremenu kako smo odigrali odbranu", dodao je Davidovac.

Govorio je i o navijačima.

"Odlični, kao i uvek. Nosili su nas navijači u nekim momentima u kojima smo imali dosta oscilacija. Dobra energija i dobra pobeda", smatra povratnik na Mali Kalemegdan.

Meč protiv Efesa je prošle sezone bila prekretnica u Zvezdinoj sezoni.

"Nadam se iskreno. Svaka pobeda je bitna. Bilo je dosta situacija od početka sezone, nadam se da ćemo uhvatiti neki kontinuitet. Nadam se da ćemo vezati pobede", ističe Davidovac.

Slede dva gostovanja u Španiji ekipama Valensije i Baskonije.

"Dva gostovanja, teške utakmice. Idemo spremni, nadam se da ćemo nastaviti. Da vežemo neke pobede", zaključio je Davidovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.