Dauda prelazi u Vitese!

Izvor: RTS, 21.Jul.2014, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dauda prelazi u Vitese!

Napadač Crvene zvezde karijeru nastavlja u Holandiji, prenosi "Žurnal". Rodriges u Madridu, Kedira u Monaku? Zvezda u Kombank areni dočekuje evroligaše.

09.40 - Direktor Kombank arene Đorđe Milutinović rekao je da će Crvena zvezda sve utakmice Evrolige igrati u toj dvorani. On je naglasio da će crveno-beli biti domaćin u pet mečeva u grupnoj fazi takmičenja, i eventualno još sedam ako prođu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Top 16 fazu.

Zvezda prvi meč igra protib Galatasaraja 16. oktobra. 

09.10 - Nemački tabloid „Bild" donosi priču koja će svakako iznervirati neke, ako ne i sve navijače Arsenala. Nakon nedelja nagađanja da bi „tobdžije" mogle da dovedu Samija Kediru, sada je izvesnije da Real Madrid iskoristi nemačkog reprezentativca u transferu Hamesa Rodrigesa.

Navodno, Monako traži 85 miliona evra za supertalentovanog Kolumbijca, dok su „los blankosi" spremni da ponude 75 miliona. U pokušaju da se pronađe kompromis, „Bild" ističe da je Kedira ponuđen kao deo trasnfera.

Anhel Di Marija još uvek nije prodat Pari Sen Žermenu, a razlog za to treba tražiti u finansijskom fer-pleju koji je vezao ruke „svecima". Novac od prodaje Argentinca je prvobitno planiran da bude investiran u dovođenje Rodrigesa. 

09.00 - Abiola Dauda je dogovorio uslove sa holandskim Viteseom i danas bi već trebalo da potpiše ugovor sa ovim klubom, prenosi "Sportski Žurnal".

Napadač je povukao tužbu protiv Crvene zvezde i oprostio je deo duga. To znači da će Crvena zvezda ipak zaraditi nešto na njegovom transferu. Navodno, Vitese će srpskom šampionu uplatiti 500.000 evra obeštećenja.

Dauda je u redove Zvezde stigao prošle godine i na 31 utakmici u Superligi postigao je 15 golova. Odigrao je još tri utakmice u Kupu Srbije i postigao dva gola, kao i četiri u kvalifikacijama za Ligu Evrope 

08.50 - Australijanac Bernard Tomić pobednik je ATP turnira u Bogoti (Kolumbija), pošto je u finalu savladao hrvatskog tenisera Iva Karlovića sa 7:6 (7-5), 3:6, 7:6 (7-4).

Karlović nije uspeo da odbrani titulu u Bogoti iako je tokom meča odservirao čak 39 asova. Hrvatski teniser je tako drugu nedelju zaredom ostao bez trofeja, i oba puta u finalu je poražen od australijskog igrača. Prošlog vikenda, u završnom meču turnira u Njuportu, bolji od njega bio je Lejton Hjuit.

Tomić je, pak, došao do druge titule u karijeri. Prvu je osvojio prošle godine u Sidneju kada je u finalu pobedio Južnoafrikanca Kevina Andersona. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dauda napušta Marakanu i prelazi u Vitese

Izvor: RTS, 21.Jul.2014

Napadač Crvene zvezde karijeru nastavlja u Holandiji, prenosi "Žurnal". Rodriges u Madridu, Kedira u Monaku? Zvezda u Kombank areni dočekuje evroligaše. Matje Valbuena je novi igrač moskovskog Dinama. Linas Kleiza novi košarkaš Armanija. Negredo van terena par meseci zbog povrede...12.55 - Fudbaler...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.