Dauda: Voleo bih da se titulom oprostim od Zvezde

Izvor: Blic, 10.Jan.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dauda: Voleo bih da se titulom oprostim od Zvezde

Fudbaler Crvene zvezde Abiola Dauda rekao je da bi voleo da napusti crveno-bele samo u slučaju dobre ponude koja će zadovoljiti sve u klubu.

Dauda je naglasio da je sa predsednikom DŽajićem nije pričao o novcu koji mu se duguje, već isključivo o njegovim daljim planovima.

"Predsednik Džajić je rekao da mogu da napustim klub u slučaju ponude koja će zadovoljiti klub i mene. Zadovoljan sam u Crvenoj zvezdi i da je drugačije ne bih bio ovde. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << želeo bih da napravim korak dalje i da odem. Za ponudu Genčlerbirligija nisam znao jer sam bio na odmoru. Voleo bih da se oprostim sa šampionskom titulom, ali videćemo šta će se desiti u prelaznom roku", rekao je Dauda posle prvog treninga na počestku priprema za prolećni deo sezone.

Ranije je Džajić rekao da je stekao utisak da Dauda ipak želi da ostane.

"Stvorila se loša atmosfera oko Daude, koja nije bila potrebna ni nama ni njemu. Zna se moj stav da može da ide svako ko ne želi da igra i remeti atmosferu u klubu, ali što se njega tiče stekao sam utisak da želi da ostane", poručio je Džajić.

Dauda je sa još 33 saigrača došao na prvo okupljanje ekipe pred početak priprema za novu polusezonu. Trener Slaviša Stojanović smatra da na pojedinim pozicijama treba pojačati konkurenciju, a nada se i dolasku Aleksandra Lukovića, čime bi bio rešen veliki broj problema u defanzivi.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAUDA NE PRIČA O NOVCU: Odlazim samo u slučaju dobre ponude

Izvor: Dzungla.org, 10.Jan.2014

Dauda je naglasio da je sa predsednikom Draganom Džajićem nije pričao o novcu koji mu se duguje, već isključivo o njegovim daljim planovima. OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Dauda: Voleo bih da se oprostim osvajanjem titule

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jan.2014

Abiola Dauda rekao je da bi voleo da Crvenu zvezdu samo u slučaju dobre ponude koja će zadovoljiti sve u klubu.. (FOTO: N. Negovanović). Dauda je naglasio da je sa predsednikom Džajićem nije pričao o novcu koji mu se duguje, već isključivo o njegovim daljim planovima.. – Predsednik Džajić...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Dauda: Odlazak samo u slučaju dobre ponude

Izvor: Press, 10.Jan.2014

Dauda je naglasio da je sa predsednikom Džajićem nije pričao o novcu koji mu se duguje, već isključivo o njegovim daljim planovima.. "Predsednik Džajić je rekao da mogu da napustim klub u slučaju ponude koja će zadovoljiti klub i mene. Zadovoljan sam u Crvenoj zvezdi i da je drugačije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.