Dauda: Ostajem!

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jul.2013, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dauda: Ostajem!

Umesto da bude jedan od lidera tima i garant za efikasan napad, Abiola Dauda je na startu sezone u grupi najnezapaženijih fudbalera Crvene zvezde.
(FOTO: Žurnal)
Trener i rukovodstvo kluba sa Marakane imaju sve manje strpljenja za Nigerijca i nije isključeno da do kraja prelaznog roka bude prodat.
Nije u upravi iskristalisan stav da bi Dauda trebalo da ode, trenutno je na snazi retorička taktika kako bi tamnoputi centarfor shvatio da su očekivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << od njega daleko veća i da će ako se ne promeni izgubiti mesto u ekipi.
Sve zavisi od Nigerijca i na Marakani postoji vera da će se vratiti na nekadašnji nivo. U kompletnoj priči važno je i što igrač ne namerava da ode iz Beograda.
Ne odlazim iz Crvene zvezde. Imam ugovor do 2015. godine i moram da ga poštujem. Nisam upoznat da postoje ponude za mene, fokusiran sam na osvajanje titule i što dalji prolazak u Ligi Evrope. Sa saigračima i klupskim rukovodiocima imam odličan odnos i ne vidim razlog zašto bih menjao sredinu – istakao je Abiola Dauda.
BEZ PONUDA
Ima li Abiola Dauda ponude za odlazak iz Crvene zvezde? Odgovor smo potražili od jednog od menadžera nigerijskog internacionalca, Milana Bogdanovića.
Dauda nema ponude i ostaje u Zvezdi – rekao je Bogdanović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.