Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dašić provocirao Zvezdaše: Možete da promenite ime u Real Madrid, ali titulu nećete gledati!

Krilni centar podgoričke Budućnosti, Vladimir Dašić, poznat kao "zagriženi" Partizanovac, navodno je posle poraza od Crvene zvezde prolazeći pored svlačionice domaćih dobacio provokativnu poruku.

Izgleda da je prvi poraz u sezoni teško pao "đetićima", jer su se posle utakmice u "Pioniru" dešavala zanimljiva događanja.

Naime, kako prenosi portal telegraf.rs, Dašić, za koga se tvrdi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << okoreli "grobar", dobacio je prolazeći pored svlačionice crveno-belih sledeću rečenicu:

"Mogu da menjaju ime i u Real Madrid, ali titulu gledati neće", čime je jasno aludirao na 13 uzastopnih godina kako Partizan osvaja trofej najboljeg u Srbiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.