Danski LAV u Zvezdinoj džungli (FOTO, VIDEO)!

Izvor: Mondo, 06.Avg.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danski LAV u Zvezdinoj džungli (FOTO, VIDEO)!

Delije su i ovaj evropski meč iskoristile za atraktivnu koreografiju na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

Crvena zvezda na pretposlednjoj prepreci ka grupnoj fazi Lige šampiona ima veoma respektabilnog protivnika, danski Kopenhagen, koji je u novijoj istoriji ne samo igrao grupnu fazu elitnog takmičenja, već je uspeo i da je prebrodi.

Tradicionalno, pred početak prve utakmice trećeg pretkola na stadionu "Rajko Mitić", Delije su napravile koreografiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa "šetalicom" na kojoj je grb Kopenhagena i natpisom na crveno-belom transparentu smeštenom na ogradi severne tribine.

Rešenje ovog "mini-rebusa" je jednostavno: "Lav u našoj džungli".

Izvor: MONDO

Crveno-beli su zaista žestoko krenuli ka golu od prvog minuta, malo je nedostajalo da "načnu" Kopenhagen i da to bude najava jedne od mnogobrojnih sjajnih evropskih večeri iznad Autokomande.

Ipak, odbrana Danaca je odolela i od tada se vodi žestoka borba na svakom pedlju terena...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Žestok obračun huligana na severnoj tribini, regovala žandarmerija, ima i povređenih

Izvor: B92, 06.Avg.2019

Tokom prvog poluvremena utakmice između Crvene zvezde i Kopenhagena došlo je do žestokog obračuna huligana na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić"...Kako se saznaje, došlo je do obračuna među "delijama"...Tuča je trajala nekoliko minuta, bila je brutalna, a morala je da interveniše i žandarmerija...Prve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.