Danilu Anđušiću se povraća od sudijskih odluka na meču Crvene zvezde i Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 14:38

Danilu Anđušiću se povraća od sudijskih odluka na meču Crvene zvezde i Partizana

Koristio je svoj omiljeni jezik na društvenim mrežama - jezik 'emodžija'.

Bura se ne stišava posle 172. večitog derbija u kom su fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali 2:2, ali nije se stišavala ni u toku samog susreta.

Sudija Pavle Ilić je dobio posao na derbiju nakon samo 14 odsuđenih superligaških mečeva i opšti je utisak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je morao neki kvalitetniji i renomiraniji arbitar da se selektuje za najveći duel srpskog fudbala.

Svakako da tako razmišlja i Danilo Anđušić, košarkaš Partizana, koji je odmah posle crvenog kartona za Ksandera Severinu dao svoje mišljenje na Tviteru.

Nije ništa napisao, ali je ostavio šest 'emodžija' koji povraćaju i tako jasno stavio do znanja koliko mu se dopadaju odluke na derbiju.

🤮🤮🤮🤮🤮🤮

— Danilo Andjusic (@Djusa33) March 9, 2024

Podsetimo, Anđušić je i ranije imao momente kad je samo 'emodžijima' iznosio mišljenje, a najpoznatiji je slučaj kad je 'crkavanjem od smeha' propratio jedan spisak selektora Srbije Svetislava Pešića.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ipak je "živi zid" na 11 metara najveći gaf sudije večitog derbija

Izvor: B92, 10.Mar.2024

Dan posle 172. večitog derbija stiče se utisak nakon objava obe strane da niko nije zadoviljan kako je debitant Pavle Ilić obavio posao sa svojim pomoćnicima...Iz Partizana mu na teret stavljaju nekoliko grešaka (drugi žuti karton za Severinu, neregularan gol Šerifa, Hvangov start za crveni koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.